Uvjeti korištenja
Uvijeti korištenja

Sadržaj ovih internet stranica je isključivo informativne prirode te se informacije ne smatraju obvezujućima.

Knjižnica i čitaonica Šenkovec ne preuzima odgovornost za cijene, točnost i potpunost informacija, kao ni eventualnu štetu nastalu kao posljedica e-mail komunikacije ili korištenjem ovih stranica.
Posjetitelji koriste ovu stranicu na vlastitu odgovornost. Ova stranica je zaštićena autorskim pravima te je zabranjena izmjena, kopiranje ili distribucija bez pismene suglasnosti.

Osobne podatke na našoj Internet stranici prikupljamo u obliku kontakt forme. Osobni podaci koji se prikupljaju su ime i prezime, ime tvrtke i e – mail te iste koristimo kako bi odgovorili na Vaš upit. Nakon odgovora Vama, podaci se brišu. Internet stranica sadrži linkove koji vode na stranice drugih pravnih ili privatnih osoba koje imaju različita pravila privatnosti, stoga nismo odgovorni za informacije koje se prikupljaju na njihovim stranicama i pravila privatnosti, njihovu zakonitost i točnost.

Imate pravo zahtijevati informacije o Vašim osobnim podacima koje smo primili te poslati zahtjev o tome koje vaše podatke imamo te brisanje ili izmjenu svojih podataka na e poštu info@knjiznicaicitaonicasenkovec.hr

Ukoliko imate dodatnih pitanja molimo Vas da nas kontaktirate na info@knjiznicaicitaonicasenkovec.hr ili putem ove kontakt forme

google new

Navigiraj me

Prijavite se na naš newsletter Prijava